Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének honlapján!

A megyei intézményfenntartó központokról, valamint a megyei önkormányzatok konszolidációjával, a megyei önkormányzati intézmények és a Fővárosi Önkormányzat egészségügyi intézményeinek átvételével összefüggő egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 258/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 18. § (2) bekezdése alapján a Zala Megyei Intézményfenntartó Központ 2013. március 31. napján a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságba történő beolvadással megszűnt, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségeként működik tovább.

A 316/2012. (XI. 13.) Korm. rendelet értelmében a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság és a megyei kirendeltségei látják el a kormányrendeletben meghatározott szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi intézmények fenntartói feladatait.

Honlapunk bepillantást enged a három szociális és egy gyermekvédelmi intézményünk életébe, az intézmények napi munkájába, tevékenységük főbb területeibe, törekvéseikbe és a szakmai munka eredményeibe, azonban segítségként is működik, melyen keresztül a látogató további információk, háttérismeretek, ellátások igénybevételének forrásaihoz juthat el.

Elfogadni sok mindent lehet az életben. A másik ember tolerálása, természetének, viselkedésének elfogadása talán a legnehezebb. Pedig az életben való boldogulás erről szól. Az ember sorsa nem tudni merre fordul, változik élete során. Talán ezért is fontos az összetartozás erősítése, az odafigyelés a másik ember felé való pozitív odafordulás.

 

Őszinte tisztelettel köszönti Önöket:

Györe Edina
igazgató